Scroll Top

Stoer Singapore

Welkom in de ‘Tuin Stad’! Singapore mag dan klein in omvang zijn, toch is dit een van ’s werelds meest welvarende en modernste steden. De stad is gebouwd op 63 eilanden. Naast de gigantisch grote en wonderbaarlijke gebouwen, het rijke erfgoed, de cultuur, de prachtige winkels en het geweldige eten zijn er nog vele interessante facetten van Singapore te ontdekken. Het is moeilijk te bevatten dat deze eenvoudige vissersstad getransformeerd is tot kosmopolitisch metropool. De beleving start al na aankomst op de nieuwe luchthaven; gebouwd onder een glazen stolp vol groen. Laat u verrassen en dompel u onder! Singapore kent een subtropisch klimaat, waardoor het het gehele jaar door aangenaam warm is.

Cultuur & erfgoed tour 

Singapore is een smeltkroes van culturen, welke onderdak biedt aan diverse gemeenschappen en religies, elk voorzien van een eeuwenoud rijk erfgoed. Behalve het bestaan naast elkaar, is er ook wederzijds respect wat tot uiting komt in feestelijke festiviteiten. Tijdens deze wandeling ontdekt u de culturen van Singapore in Chinatown, Little India en Kampong Glam. Zie met eigen ogen hoe deze gemeenschappen in harmonie samenleven en samenwerken.

De speeltuin van Sentosa Eiland 

Bezoek het fantastische eiland Sentosa tijdens een middag trip vanuit Singapore. Ga met de kabelbaan naar het eiland en bezoek de bezienswaardigheden onder leiding van een gids. Geniet van een panoramisch uitzicht over Singapore op de Tiger Sky Tower en de Merlion Tower. Ontdek de geschiedenis van Singapore door middel van de indringende afbeeldingen van Singapore LIVE en bekijk de wassen beelden bij Madame Tussauds. Droom weg in een 4D-ervaring met Journey 2: The Mysterious Island en sluit de dag af met de show Wings of Time, een muzikaal spektakel met fonteinen en vuurwerk.

Artscience Museum Singapore

Geniet van een meeslepende wereld vol kunst, wetenschap, magie en metaforen door het gecreëerde digitaal universum volledig te ondergaan en te beleven. Dit museum is een levend, ademend decor van zestien installaties. Het museum streeft ernaar kunst en wetenschap te combineren en daarmee te laten zien dat de wereld metaforisch kan profiteren van deze synergie.

Mondiale tuinarchitectuur

Bezoek met privé gids de Gardens by the Bay, een van de tien beste en bekroonde tuinen ter wereld. Ontdek verschillende planten van over de hele wereld in de spectaculaire conservatoria. Ervaar het allerbeste op het gebied van duurzaamheid in tuinbouw, ondergebracht in een eigenzinnig architectonisch ontwerp. Gardens by the Bay is een must-see met meer dan 1 miljoen planten van meer dan 19.000 soorten. Verken de Flower Dome en ontdek negen verschillende tuinen uit Afrika, Amerika, Azië, Australië en Europa.

Pak de kajak op Pulau Ubin 

Pulau Ubin is het tweede grootste offshore eiland van Singapore, na Sentosa. Het is een milieuvriendelijk natuur heiligdom met een uitkijktoren, promenades en steigers. U kunt zelf zien hoe de Nipah palmen, mangroven en andere kustvegetatie gedijen. Ontdek al deze schoonheid vanaf het water per kajak.

Gerelateerde berichten