Burgemeester Pabstlaan 10A5, 2131 XE Hoofddorp

Ontmoet ons

Wie zijn ‘wij’?

Een DMC is een lokale reisagent die gespecialiseerd is in het samen stellen van opmaat reizen voor meetings, incentive reizen, congressen en evenementen. Mocht u de weg niet weten op een bepaalde bestemming in het buitenland, dan regelen deze logistieke experts alles voor u ter plaatse zoals transfers van a naar b, hotelovernachtingen, (teambuilding) programma’s en excursies, restaurants etc. Uiteraard met een twist voor een onvergetelijke ervaring.
TravelMarketing heeft al meer dan 20 jaar ervaring met deze DMC’s en een ultiem netwerk opgebouwd op meer dan 100 bestemmingen wereldwijd. TravelMarketing wijst u direct door naar de juiste contactpersoon. Vanaf het moment van aankomst tot het moment van vertrek, kunt u vertrouwen op de expertise en goede inkoop van ons DMC netwerk.
Wij bieden naast vrijblijvend advies uiteraard volledige transparantie.

Bij ons is kwaliteit logisch. Let us be your guide.

Zorgvuldige selectie internationaal netwerk
verzekerd ~ ISO ~ financieel solide ~ ervaren
Volledige transparantie
direct contact met agent ~ uitgesplitste offertes ~ netto prijzen
TravelMarketing is back-up
geen risico ~ betrouwbaar ~ ruggespraak
Inspiratieve informatie
nieuwsbrieven ~ studiereizen ~ social media ~ website met bibliotheek aan belevingen
In de zakelijke reisbranche is innovatie van groot belang. De eisen aan snelheid, kwaliteit en resultaat gaan hand-in-hand. We zien een aantal trends in de behoefte van onze opdrachtgevers, zoals terug naar de natuur, ecologisch verantwoorde programma’s, culturele uitwisseling en het sparren met lokaal zakelijk, economisch en maatschappelijk talent.

Hoe wij hiermee omgaan?

Met onze DMC’s wisselen wij deze kennis uit en zorgen ervoor dat onze programma-elementen voortdurend blijven aansluiten op de veranderende markt.

 

Voor snelheid met behoud van kwaliteit heeft TravelMarketing een integraal CRM systeem ontwikkelt onder de noemer TravelValue. Het is geheel op de MICE branche toegespitst en leidt ertoe dat wij online realtime met onze DMC’s samenwerken op groepsaanvragen.

Sigrid Scheffer

Managing partner
Na haar opleiding Toeristisch Management aan het Schoevers Instituut en het behalen van NIMA en SEPR diploma’s begon zij in 1988 bij Transavia als controller.
Na 3 jaar werd zij uit duizenden sollicitanten geselecteerd Delta Air Lines in Nederland op te zetten. Na 8 jaar vele opdrachten in het buitenland te hebben uitgevoerd, werd zij in 1997 opnieuw gevraagd voor nieuwkomer China Southern Airlines de sales & marketing op te zetten.
Door middel van prorate agreements met andere luchtvaartmaatschappijen en onderhandelingen met touroperators heeft zij deze Chinese airliner met hun directe route naar China als marktleider in Nederland weten te positioneren. En toen begon het avontuur als zelfstandig ondernemer in de reiswereld. Dit heeft zij tot op heden ten dage met groot succes uitgevoerd.

Algemeen

+31 (0)20 – 68 68 099
welcome@travelmarketing.nl

Direct & persoonlijk
+31 (0)6- 54 91 75 20
sigrid@travelmarketing.nl