Scroll Top

Travel thema’s

De magie van rust

Terugtrekken van alle drukte en komen tot nieuwe inzichten, persoonlijke groei en verbinding? TravelMarketing heeft een aantal parels uit haar netwerk op een rijtje gezet waar een (zakelijke) groep ongestoord tot rust kan komen, ideeën kan delen en energie kan opladen. Leest u met ons mee?

Op de pedalen

Nederlanders fietsen wat af. Wereldberoemd zijn wij op dat gebied. Maar we staan hier niet alleen in. Over de hele wereld zijn reisprogramma’s beschikbaar met een gezond randje. Goed voor lijf en leden en duurzaam! En onderweg ziet u zoveel meer van uw omgeving. Samen met onze lokale agentschappen hebben wij een ruime collectie aan reisbelevingen op twee wielen samengesteld. Fietst u met ons mee?

Let’s go vegan!

We leven in een wereld waar duurzaamheid de nieuwe norm is. Bestendig leven, behoedzaam besteden en weloverwogen keuzes maken. Onze reisindustrie ontkomt daar zeker niet aan. Integendeel, het is tijd een gedegen statement te maken. TravelMarketing zet vegan lifestyle trends wereldwijd op een rij. De ideeën zijn creatief en eenvoudig op te nemen in uw volgende reisvoorstel. Het komt onze wereld alleen maar ten goede.

Leren van de besten

Een spreker, trendwatcher of wereldverbeteraar die een verpletterende indruk op u maakt? Een gebeurtenis waar u kennis deelt en nieuwe inzichten opdoet? We hebben een collectie spannende programma elementen samengesteld.

Alles op de rails

Het juiste transportmiddel brengt u niet alleen naar uw bestemming, het is een beleving op zich en daarmee een attractief onderdeel van een reisprogramma. Reizen per trein laat vele harten sneller kloppen. We zetten u met plezier op het juiste spoor.

Brick by brick

Architectuur is iets heel speciaals. Het brengt een door de mens bedacht woon en/of werk concept tot leven: een fysieke structuur met een functie, een rol en een doel. Ook in ons vak kunnen wij van architectuur veel leren. De achterliggende gedachte, de trends en de zorgvuldige omgangsvorm met de natuur.

Flower power

Onze lokale partners staan te trappelen u ecologische verantwoorde programma’s aan te bieden. Word het niet eens tijd om hier echt eens mee aan de slag te gaan? We kunnen toch eigenlijk niet anders? Eerbied voor moeder natuur. Trouwens, het maakt de reis alleen maar rijker en de beleving intenser.

Some like it raw 

Laat u eens uit uw comfort zone halen. Het leidt tot fundamenteel nieuwe perspectieven, goed voor persoonlijke en zakelijke inspiratie en ontwikkeling. Samen met onze DMC’s hebben wij een aantal best heftige maar vooral rauwe reisbelevingen voor u samengesteld. Durft u het aan?

Take a hike 

Wij tillen wandelen naar een ander niveau. Onverwachte paden en belevingen waar u soms iets meer moeite voor moet doen dan u gewend bent. Dit keer gaan we hiken. In verrassende omgevingen en door prachtige gebieden. Voor zakelijke groepen is een verfrissende wandeling een welkome afwisseling en het verruimt de geest.

Speel de hoofdrol 

Heerlijk even thuis een film of serie kijken. Even in een andere wereld. Leuk om dat eens in het echt mee te maken. Dus hooggeëerd publiek, kom van die bank af en beleef het zelf.

TravelMarketing trakteert 

In het buitenland vergeten we soms even ons dieet. Bijzondere smaakervaringen willen we toch niet missen? De extra pondjes halen we er thuis wel weer vanaf. In deze nieuwbrief trakteren wij u op de beste en leukste culinaire ervaringen.

Techniek staat voor niets 

Aan technologische ontwikkelingen gaat onze branche zeker niet voorbij! Zoals de doorbraak van Virtual Reality. Zeker is dat digitale belevingen straks niet meer weg te denken zijn in onze programma’s. Hierbij een handjevol mogelijkheden.

Winter is coming

Hoewel de winter zich nog niet echt heeft aangediend in ons land, warmen we u hierbij met genoegen op voor wat avontuur in de kou.

Voor de jongste reizigers

Op vakantie met de kids. Leuk, maar soms wel vermoeiend. Daarom vonden wij het tijd om eens wat speelse lokale belevingen met u te delen. Zodat de ouders ook even op adem kunnen komen.

Let the games begin!

Genieten van het leven is belangrijk, periodieke compensatie een noodzaak. Natuurlijk hebben we het over sport. Kom met ons mee in beweging en ontdek lokale kampioenen in folkloristisch topvermaak. Let the games begin!