Scroll Top

Lichtgevend Los Angeles

Een bezoek aan Los Angeles is als een deja vu: de witte stranden, de Walk of Fame, Rodeo Drive, Beverly Hills en Sunset Boulevard; u heeft het allemaal al eens op uw televisiescherm voorbij zien komen. Als u meer tijd doorbrengt in deze stad met meer dan 16 miljoen inwoners, ziet u dat er nog veel meer te beleven is. Cultuur liefhebbers moeten zeker naar het Getty Museum, het LA County Museum of Art en Frank Gehry’s Walt Disney Concert Hall. Hipsters voelen zich downtown thuis, waar ze genieten van coole restaurants, bars en hotels. Angelenos houden van een actieve, gezonde levensstijl en u vindt ze daarom regelmatig al joggend, surfend, fietsend en skateboardend langs het strand. LA kent lente-achtige winters en warme zomers. Zon op je gezicht, wind in je haar: Los Angeles, here we come! 

Shop till you drop

Voor trendy mode en heerlijk eten begeeft u zich naar The Grove, waar u kunt slenteren langs meer dan 50 begeerlijke etalages. Direct ernaast is de Original Farmers Market. Sinds 1934 worden hier verse groenten verkocht en deze markt heeft zich ontwikkeld tot centrum van internationale culinaire heerlijkheden met een gezellige sfeer.

Life is a beach

Een bezoek aan LA is niet compleet zonder een paar uur op het strand van Santa Monica of Venice Beach door te brengen. Dit is het LA uit uw dromen: mooie mensen,  gespierde bodybuilders, coole surfers en hippe skateboarders. Pak een surfplank, skate board, of een paar rolschaatsen. Volg de instructeur en ‘enjoy the ride’.

Take me out

Laat u omringen door echte Los Angelenos in het honkbalstadium van de LA Dodgers. Blauwe kleding ‘verplicht’ en probeer vooral een ‘Dodger Dog’. Geeft u de voorkeur aan basketbal? Dan regelen wij een kaartje voor de LA Lakers in het Staples Center. Wedden dat u hier bekende sterren tegenkomt?

Feestje 

Een bezoek aan het originele Disneyland blijft een feest voor jong en oud. In het ernaast gelegen Disney’s California Adventure ontmoet je Disney karakters. Universal Studio’s Hollywood is een spannend pretpark met veel achtbanen en je bezoekt hier ook tv decors zoals Wisteria Lane van Desperate Housewives.

California dreaming

Hoe gaaf is het de sleutels van een Ferrari, Lamborghini of Mercedes in ontvangst te nemen. En vervolgens langs de Californische kustweg, de California Pacific Highway, van Marina del Rey naar Malibu te rijden. Zonnebril op, eindeloos uitzicht, muziekje aan. Dag polder, Hello California!

Gerelateerde berichten