Scroll Top

Fief Tel Aviv

Tel Aviv is de culturele en commerciële hoofdstad van Israël, ook bekend als de stad die nooit slaapt. Het is een levendige stad met een opwindend uitgaansleven en non stop entertainment. Tel Aviv ligt aan de kust met een 14 kilometer lang zandstrand waar 300 dagen per jaar de zon schijnt. U kunt het hele jaar heerlijk door zwemmen in de warme zee. Door de prachtige architectuur van de straten, boulevards, pleinen en gebouwen is De Witte Stad door UNESCO uitgeroepen tot wereldcultuurerfgoed. Op slechts een uur rijden ligt de heilige stad Jeruzalem. In één dag kunt u de meest beroemde en historische plekken bezichtigen om daarna weer terug te keren naar het dynamische Tel Aviv.

Traditioneel shabbat diner

‘Shabbat of a Lifetime’ is een uniek programma dat mensen van allerlei religies de mogelijkheid biedt een Shabbat avond bij een lokale familie uit Jeruzalem mee te maken. Eerst bezoekt u de historische Klaagmuur waar u duizenden gelovigen aanschouwt. U neemt deel aan oude traditionele Joodse gebruiken en proeft traditioneel Joods eten tijdens dit unieke diner.

Ronde van Tel Aviv

Fiets onder begeleiding van een kundige gids over de mooie fietspaden langs de uitgestrekte stranden van Tel Aviv, de kunstenaarswijk Neve Tzedek, de Witte Stad, de boulevards, het Yarkon Park en nog veel meer. Tijdens het fietsen worden er door de jonge fietsgidsen boeiende verhalen verteld. Dit is de perfecte manier de vrolijke en kleurrijke atmosfeer van Tel Aviv te proeven.

Thuiswedstrijd

Deze kookworkshop is een fantastische ervaring voor mensen die niet alleen interesse hebben in het bezoeken van de lokale markt, maar die ook echt zelf willen koken. Deze workshop is bij de chef thuis en onder zijn toeziend oog maakt u zelf originele Israëlische gerechten met verse en lokale ingrediënten die u eerder op de markt heeft gekocht.

Segway tour door de oude stad van Jeruzalem 

Jeruzalem, hoofdstad van Israël vormt de bakermat van de drie grootste religies; het Christelijk geloof, het Joodse geloof en de Islam. Het is een stad met een sterke spirituele, betoverende atmosfeer en een schat aan historische en archeologische bezienswaardigheden. Ervaar deze unieke segway toer door het hart van de oude stad met adembenemende uitzichten en landschappen.

Toms Cars avontuur aan de Dode zee

U mag zelf de Tom Car besturen en rijdt off road door de Judea woestijn naar de Dode Zee. U arriveert hier op een privé strand waar u geniet van de vele spa faciliteiten en modderbaden. Na officiële sluitingstijd bij zonsondergang zult u het historische, magistrale Masada privé per kabelbaan bezoeken. Vervolgens neemt u plaats aan het diner wat midden in de woestijn voor u is bereid onder de klanken van een DJ die de hele nacht opzwepende muziek draait.

Gerelateerde berichten