Scroll Top

Caribbean Coast Cartagena

Bezoek de Caribische stad Cartagena, de mooiste stad van geheel Colombia! Laat je verrassen door de knusse pleinen gevuld met straatmuzikanten en sensuele salsa dansers. Kijk je ogen uit aan de vele kleurrijke koloniale panden omringt door bloemenzeeën. Om al je zintuigen te prikkelen, verwen jezelf met de overheerlijke lokale keuken. 

Exotische taste tour

Geniet van de explosie van smaken van exotische fruitsoorten, verschillende zeevruchten en vissoorten en niet te vergeten de rest van de lokale cuisine in Cartagena tijdens deze overheerlijke tour. Onderweg bezoek je het San Felipe Fortress, een kasteel wat al in 1536 gebouwd is waarbij je de prachtige zonsondergang kunt zien.

Rosario eiland

Vaar naar de “Islas Corales del Rosario” en het San Bernardo Nationaal Natuurpark en beleef een hemelse ervaring op idyllische stranden, gekenmerkt door turquoise wateren. Snorkel en bewonder het fascinerende onderwaterleven. Geniet van uw tijd op kajaks en paddleboards. Vergeet je onderwatercamera niet voor deze prachtige dag.

Drums

De Drum Workshop is een unieke kans om verbinding te maken met de typische ritmes van Afro-Colombiaanse volksmuziek zoals Cumbia, Mapalé en Champeta, door onderdompeling in het bespelen van traditionele drums.
Batambora is een project onder leiding van een groep jonge promotors van de Afro-afstammelingengemeenschap van La Boquilla. Een lokalere activiteit kun je niet bedenken!

Gerelateerde berichten