Scroll Top

Buigen voor Barcelona

Barcelona is een kosmopolitische stad met een geweldige cultuur en architectuur. Het is tevens de op één na grootste stad van Spanje en hoofdstad van de autonome regio Catalonië. Barcelona is continue in beweging, waardoor er altijd iets nieuws te beleven is! De temperatuur is het gehele jaar aangenaam. Met name in de winter maanden is Barcelona aantrekkelijk geprijsd. 

Word masterchef

Ontdek spelenderwijs de geheimen van de Spaanse traditionele keuken. U maakt kennis met authentieke, typische gerechten zoals paella, gazpacho en tapas. Er wordt gestart met een wandeling over de beroemde La Boqueria markt op de Ramblas, waar onze koks u tal van tips geven. Eenmaal aangekomen op de kookschool, zult u uw aankopen omtoveren tot een heerlijke maaltijd, bereid in een vriendelijke en ongedwongen sfeer.

Vorstelijk genieten

Casa Batlló is een meesterwerk van Antoni Gaudí en uitgegroeid tot een architectonische legende in Barcelona. Een tijdloos, universeel kunstontwerp in een fantastische symbiose. Als symbool van het modernisme is de casa toegankelijk voor onvergetelijke zakelijke bijeenkomsten. Meesterlijk.

La Pedrera, exclusieve rondleiding in het donker

Kom en zie hoe Casa Milà, ‘La Pedrera’, tot leven komt in de nacht. Ontdek haar verborgen geheimen en luister naar verhalen van de bewoners van dit 100-jaar oude, bijzondere gebouw. U stapt als een ander mens weer naar buiten.

Privé op de catamaran

Een cruise aan boord van een catamaran is dé manier om de skyline en de stranden van Barcelona vanaf zee te bewonderen. ’s Avonds vaart u de zonsondergang tegemoet. Voor de muziekliefhebber organiseren wij een speciale jazz cruise! Ontspan en geniet van deze zeilervaring op de Middellandse Zee. De charmante en professionele bemanning maakt het helemaal af.

Picasso beleving

We bezoeken een aantal plekken uit het leven van Pablo Picasso. De gids vertelt over hoe Pablo naar Barcelona kwam als kleine jongen, zijn eerste lessen op de kunstschool volgde, zijn eerste expositie en de intense relatie die hij had met deze stad. Nog leuker wordt het als de toer eindigt in een klein atelier, waar u zelf als Picasso aan de slag gaat met kwast, verf en ezel.

Gerelateerde berichten