Scroll Top

Intens Ibiza

Iedereen weet dat op Ibiza (in lokale taal: Eivissa) een feestje gebouwd kan worden. Maar Ibiza is zoveel meer. Het eiland dat vanaf de jaren ´60 door hippies werd omarmd, is nu de plek waar de jet set samenkomt in exclusieve clubs. Toch blijft het eiland van vrijheid; een smeltkroes van culturen en een toevluchtsoord voor creatieve mensen. D’alt Villa, de oude stad, is een historische plek, waar u zich meteen thuis zult voelen. Ibiza biedt voor zakelijke groepen een breed scala aan memorabele mogelijkheden. Het weer is het hele jaar door aangenaam. 

Biotech Botanical Garden 

De Biotech Botanische Tuin van Ibiza, een plek om te observeren, te leren, tot rust te komen, te genieten van de natuur van Ibiza en Formentera door middel van biotechnologie. Deelnemers leren over ’s werelds eerste plantaardige piano! Ervaar uniek in Europa’s meest innovatieve botanische park!

In de Botanische Tuin worden de deelnemers uitgenodigd voor een wel heel bijzondere introductie waarbij ze via een mobiele sterrenwacht leren hoe een bijenkast werkt.
De rit zal plaatsvinden op elektrische auto’s om nog dichter bij de natuur te komen!

Flower press workshop

Welkom in deze bijzondere plek in de Botanische Tuinen. Een ruimte waar ze creëren, leren, delen en voor zichzelf zorgen. In deze workshop leer je hoe je een botanisch bloemstuk perst waar je een solide, natuurlijke luchtverfrisser of een shampoo maakt.

Allemaal gemaakt van lokale en ecologische producten.

Hedendaagse historie

D’Alt Villa oftewel het oude Ibiza stad is een UNESCO erkende plaats. De unieke historie leent zich voortreffelijk voor bijzondere en onvergetelijke ervaringen; het bastion of het klooster dienen als decor voor intieme en exclusieve evenementen.

Culinair podium

De samenkomst van innovatieve technologie en culinaire kunst leidt tot een onvergetelijke beleving. Dit is niet zomaar een diner, dit is een ervaring waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld. Met recht een sensatie.

Beste nacht ooit

Gelegen in een prachtige grot kijkt de geweldige beach club uit op de Sol D’en Serra baai. Geniet van een sundowner, luister naar een vliegende saxofoniste tijdens een flyboard show en geniet van een overheerlijk diner. Vier het feestje van uw leven!

Vakmanschap op Ibiza

Doe mee aan deze unieke workshop. Leer de kneepjes van het vak door het maken van typische Ibiziaanse producten. De lokale bevolking helpt u met plezier een handje mee. Uiteraard mag u uw eigen kunstwerken mee naar huis nemen. Een ludieke ervaring die u bij zal blijven.

Gerelateerde berichten