Burgemeester Pabstlaan 10A5, 2131 XE Hoofddorp

Intens Ibiza

Iedereen weet dat op Ibiza (in lokale taal: Eivissa) een feestje gebouwd kan worden. Maar Ibiza is zoveel meer. Het eiland dat vanaf de jaren ´60 door hippies werd omarmd, is nu de plek waar de jet set samenkomt in exclusieve clubs. Toch blijft het eiland van vrijheid; een smeltkroes van culturen en een toevluchtsoord voor creatieve mensen. D’alt Villa, de oude stad, is een historische plek, waar u zich meteen thuis zult voelen. Ibiza biedt voor zakelijke groepen een breed scala aan memorabele mogelijkheden. Het weer is het hele jaar door aangenaam. 

Mehari special

Lekker over het eiland toeren midden in de natuur, in een half-open Mehari. Niet alleen is uw voertuig een unicum, de ervaring zelf over het eiland te rijden op zoek naar goed bewaard gebleven pareltjes is minstens zo speciaal.

Hedendaagse historie

D’Alt Villa oftewel het oude Ibiza stad is een UNESCO erkende plaats. De unieke historie leent zich voortreffelijk voor bijzondere en onvergetelijke ervaringen; het bastion of het klooster dienen als decor voor intieme en exclusieve evenementen.

Culinair podium

De samenkomst van innovatieve technologie en culinaire kunst leidt tot een onvergetelijke beleving. Dit is niet zomaar een diner, dit is een ervaring waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld. Met recht een sensatie.

Beste nacht ooit

Gelegen in een prachtige grot kijkt de geweldige beach club uit op de Sol D’en Serra baai. Geniet van een sundowner, luister naar een vliegende saxofoniste tijdens een flyboard show en geniet van een overheerlijk diner. Vier het feestje van uw leven!

Vakmanschap op Ibiza

Doe mee aan deze unieke workshop. Leer de kneepjes van het vak door het maken van typische Ibiziaanse producten. De lokale bevolking helpt u met plezier een handje mee. Uiteraard mag u uw eigen kunstwerken mee naar huis nemen. Een ludieke ervaring die u bij zal blijven.

Related Posts