Scroll Top

Meer Mallorca

Mallorca heeft alles. Fantastische accommodaties, mooie natuur en een gastronomie om uw vingers bij af te likken. Door dit alles is Mallorca een eiland vol aangename verrassingen: kilometerslange zandstranden, kleine beekjes en spectaculaire uitzichten zoals in de Tramuntana bergketen. Met goede en vriendelijk geprijsde vluchten is dit een bestemming die het overwegen meer dan waard is. Hoofdstad Palma de Mallorca is Barcelona in het klein. Op het eiland heerst het zogenoemde Middellandse zeeklimaat. De temperaturen worden aan de kust getemperd door een zeewind en in de bergen door de hoogteligging. 

Krachtige kruiden

Maak teambuilding oefeningen milieuvriendelijk! Het doel: laten zien hoe je een grote, positieve impact kunt maken op
het milieu en creëer tegelijkertijd een teamgeest. De deelnemers gaan groenten/kruiden planten met behulp van
verschillende gereedschappen.
Daarna worden de deelnemers uitgenodigd op een lokale markt om de ingrediënten te verzamelen voor een workshop waar ze zullen helpen bij het uitwerken van een gezond menu.
Een geweldige ervaring en plezier terwijl je biologisch blijft!

(H)eerlijke Honing

Wat is een betere manier om het eiland te ontdekken dan te genieten van een totaal andere onderdompeling in een jeep?!
Stop bij een unieke ‘Mallorcaanse Finca’ waar je een unieke ervaring zal beleven. Je loopt mee met een imker en leert de kneepjes van het vak. Een pure ambachtelijke honing uit Mallorca mag je uiteraard ook proeven vergezeld van lokale producten.
Een BIJzondere dag!

Jachtig bestaan

Overnachten op een superjacht. Een droom voor velen, maar op Mallorca kan het. U geniet van een prachtige zonsondergang en de heerlijke geur van de zeewind.  Op het jacht wordt uw verblijf op alle mogelijke fronten tot een rijke beleving gemaakt.

Middeleeuws comfort

Een werkelijk fantastisch en ongebruikelijke wijze van verblijf: een dertiende eeuws heiligdom staat voor u ter beschikking. Voorzien van een eigen museum vanuit uw hotelkamer heeft u uitzicht over de bergen. Een onverwachte oase van rust en spiritualiteit.

Kris-Cross

Het eiland verkennen met een bijzonder vervoermiddel? Geen probleem. Alles is mogelijk; jeeps, trikes of hot-rods, de keuze is aan u. Tijdens de tocht over het eiland doet u de mooiste, verborgen plekken aan.

Ken uw klassiekers

Laat uzelf vervoeren in “vintage style”. Dwars door het Tramuntana berggebied vanaf Soller met een historische trein. Wilt u liever in een klassieker rijden? We hebben een verzameling vooroorlogse auto’s voor u klaar staan.

Natuur als dagvoorzitter

Tijdens de reis zakelijke doelen doorspreken? Kies een passende locatie. Zet uw vergadertafel in een wijngaard of op het strand. Reken maar dat de juiste creative ideeën spontaan naar boven komen.

Gerelateerde berichten