Scroll Top

Meesterlijk Marbella

Marbella is het antwoord van Spanje op St Tropez. Dit eens zo kleine witte vissersdorpje is uitgegroeid tot één van de meest kosmopolitische badplaatsen aan de Costa del Sol. Het is een geliefd oord voor de “rich & famous”. Je vindt er luxe winkels met vele internationale merken, grote jachten en de beste golfbanen in een mediterrane omgeving. Marbella heeft de hoogste concentratie van 4 en 5 sterren hotels aan de Costa del Sol en voortreffelijke restaurants. Ontdek de smalle straatjes van de oude stad en het exclusieve Puerto Banus.Marbella heeft een gematigd mediterraan klimaat, waardoor de temperatuur er het gehele jaar heerlijk is.

Opgeladen

Fietsen in de Spaanse bergen net iets teveel gevraagd? Dan zijn elektrische mountainbikes iets voor u! Iedereen die een fiets kan besturen, kan nu heuvels en paden beklimmen die voorheen alleen toegankelijk waren voor sterke sporters. Onze professionele gidsen nemen u mee langs traditionele paden om ongerepte witte dorpjes zoals Istan en Ojen te bezoeken, waar we een drankje  nemen en de traditionele Andalusische manier van leven ervaren. Het is een ware ontdekkingsreis zonder de ontberingen.

Alles in stijl

Mode, traditie, cultuur … Marbella is stille getuige van de stijl die onze personal shopper u zal adviseren. Na de shopping-tour wacht u een reservering in een exclusief restaurant in Puerto Banús. Wat een zaligheid.

Kook zelf Paella

U bezoekt de beroemde markt in Marbella waar lokale producten worden ingekocht. Een chef-kok licht hierbij de curiositeiten van de Spaanse keuken toe. Zo ook de typische tradities die het koken van familie lunches omringen. Paella is altijd een gerecht geweest wat mensen verenigt. U gaat zelf dit verrukkelijke gerecht maken! Na de lunch geniet u van een andere typisch Spaanse gewoonte: de siësta!

De geheimen van Granada

De Granada School van de Spaanse flamenco gitaar is wereldwijd de belangrijkste school voor het produceren van gitaren. Granada staat ook bekend om haar keramiek. Een lange traditie die stamt uit de Moorse tijd. Tijdens deze workshop, welke plaatsvindt in de studio van een kunstenaar op de hellingen van de Alhambra, laat u uw creativiteit de vrije loop. Na afloop luncht u in één van de 16-eeuwse grotten onder de klanken van een gitaar concert.

Eco Jeep tour

In speciale 4×4 voertuigen rijdt u door het “Sierra de las Nieves” natuurpark, een door de UNESCO verklaard biosfeer reservaat. De jeeps worden bestuurd door deskundige en vriendelijke natuurgidsen. U ontdekt de wildernis van de bergen en voelt zich één met de natuur. Ook brengt u een bezoek aan de charmante witte dorpjes, waar u het plattelands leven in Andalusië kunt aanschouwen.

Gerelateerde berichten