Scroll Top

Mega Madrid

Madrid is de hoofdstad en grootste stad van Spanje en officieel nog steeds een gemeente. Het ligt in het midden van het land op de Spaanse Hoogvlakte en combineert traditie met vernieuwing. Flamenco, typisch Spaanse gerechten afgewisseld met de beste clubs en trendy restaurants. Geniet van de grootse pleinen en indrukwekkende fonteinen in deze schitterende stad. Cultureel bent u er ook aan het goede adres. Drie van de belangrijkste musea van Spanje treft u hier aan: het Prado, Reina Sofia en Thyssen. Het landklimaat kenmerkt zich door koude winters en hete zomers.

GoCars Madrid

Elk grappig geel autootje heeft plek voor 2 personen met een ingebouwd GPS systeem die u precies vertelt waar u zich op dat moment bevindt en welke afslag u kunt nemen. En wat er op die te plek, te zien, horen of beleven valt. U rijdt gewoon op de weg tussen de auto’s en door smalle straatjes, waar de grotere auto’s zich niet kunnen begeven.

Word een prof voetballer

U krijgt de kans uw kwaliteiten als prof voetballer in het Bernabeu stadion te tonen! In de officiële kleedkamers van de spelers hijst u zich in het originele Real Madrid tenue. Daarna betreedt u de magische groene mat en wordt er een amusant toernooi georganiseerd. Om de boel af te blussen, staat er na afloop op de middenstip een heerlijke cocktail voor u klaar.

Mercado San Miguel

Deze locatie is een aanrader. Het gebouw is al magnifiek maar wat er zich binnen afspeelt tart ieders verbeelding. Het gebouw staat propvol kleine kiosks waar u wijn, bier en de lekkerste tapas kunt nuttigen. Het gonst van de gezelligheid met zowel locals als internationale bezoekers. Wij organiseren hier voor tapas liefhebbers een ludieke tour, waarbij u van alles mag proeven en aan mooie lange tafels mag aanschuiven.

Museaal onthaal

Verdiep u in de kunstgeschiedenis van Spanje tijdens deze privé tour van 1,5 uur door het Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía in Madrid. In het museum vindt u werken van de beste Spaanse kunstenaars van de 20e eeuw, onder wie Pablo Picasso en Salvador Dalí. Meesterlijk.

Om uw vingers bij af te likken

Bezoek de meest fameuze tapasstraat, gelegen in het hartje van Madrid: de Cava Baja nabij de Plaza Mayor. Er zijn hier vele tavernes met een grote selectie aan wijnen en tapas. Vergezeld door professionele koks zal u verrast worden door lokale gerechtjes die u blind gaat proeven en die u kunt wegspoelen met een goed glas Spaanse wijn, afgestemd op het gerecht. Een ware culinaire prikkeling waarbij u ook kennis maakt met de Madrilenen zelf.

Gerelateerde berichten