Scroll Top

Happy Hamburg

Hamburg is na Berlijn de grootste stad van Duitsland en ligt aan de rivier de Elbe. Door haar vele bruggen en waterwegen wordt de stad vaak het Duitse Venetië genoemd. Deze prachtige stad heeft de meest moderne haven van Europa en is een bestemming die u zeker één keer in uw leven moet zien. Bezoek de vismarkt en de haven en zie de levendige wirwar van zeilschepen. Geniet van de verse visvangst tijdens het diner en breng een avond door op de beroemde Reeperbahn. Hamburg is een moderne, trendy stad met een perfecte mix aan belevingen. De stad is onderhevig aan een zeeklimaat met koude winters en milde zomers. 

Pittig bezoekje 

In Hamburg wordt elk jaar meer dan 80.000 ton aan specerijen gedistribueerd. U bezoekt het kruidenmuseum waar wij uw kennis over specerijen testen door middel van een proeverij. Samen met de legendarische handelaar Jacob Lange (gekleed in traditioneel 19e eeuws kostuum) bezoekt u in het unieke pakhuisdistrict de mooiste historische pakhuizen ter wereld.

Een modern piratenavontuur

Hamburg is Europa’s grootste haven. Wanneer het Hansestadt Hamburg Politie Departement (HHPD) en de douane afdeling van de federale politie een anoniem telefoontje ontvangen over malafide handel, besluiten beide afdelingen een onderzoek te starten. U maakt deel uit van dit piratenavontuur. U verkent Hamburg met een GPS en het is nog spannend ook!

Zeilend door Hamburg

De bemanning leert u alle trucs van het zeilen, waardoor u zelf lekker bezig bent. Ondertussen geniet u van het uitzicht op Hamburg vanaf het water. Als u meer competitief wilt zeilen in een race, dan organiseren wij dit uiteraard met plezier.

Reeperbahn nachten zijn lang

Eens in uw leven moet u de beroemde Reeperbahn ervaren. De straat is bijna 1 kilometer lang met barretjes, clubs, theaters en ”party people” vanuit de hele wereld. Onder begeleiding van ervaren gidsen, die de Reeperbahn als hun broekzak kennen, maakt u kennis met alle facetten van deze levendige straat.

Reeperbahn

Hamburg: groot teamwork – kleine wereld

Geniet van een amusante dag in het beroemde Miniatuur Wonderland in Hamburg. Dit is het grootste treinmodellen museum ter wereld en de meest succesvolle, permanente expositie in Noord-Duitsland. Het fantastische museum is een must voor elke treinliefhebber. Heeft u ooit een trein zelf gebouwd? In een speciaal ontwikkeld teambuilding programma zet u uw eigen stoomtrein of railrunner in elkaar.

Gerelateerde berichten