Scroll Top

Europees Brussel

Dat Brussel met recht het hart van Europa is, staat buiten kijf. De bereikbaarheid vanuit de hele wereld is uitstekend. Het Atomium is een belangrijke attractie, maar vergeet niet dat Brussel ook bekend staat om haar rijke historie aan striphelden, waarvan Kuifje natuurlijk de bekendste is. U kunt hier zelfs een museumbezoek aan wijden. We bieden diverse tours door deze interessante stad aan: de chocolade & bier tour, tapas lunches of dineren in één van de vele toprestaurants die deze stad rijk is. In Brussel regent het Michelin sterren.

Een zoete wandeling

We bezoeken een aantal van de meest bekende chocoladewinkels waar u mag proeven van al het lekkers. Uiteraard bieden wij u een workshop chocolade maken aan, waarin u zelf de patissier in u naar boven haalt.

Aan u de keuze

Voor iedere smaak is er een tour beschikbaar. Voor kunstliefhebbers maken we een rondje langs de culturele velden. Voor de gastronomen onder u organiseren wij een street food tour, waarbij u lokale producten mag proeven.

‘Bommen en granaten’

Weliswaar gaan we gewoon met de benenwagen, maar reken gerust een memorabele beleving. Deze rally is namelijk geïnspireerd op Belgische striphelden, dus is er genoeg lol aan te beleven. Laat u verrassen!

Smaakvolle tramrit

Pak het openbaar vervoer maar dan op bijzondere wijze. De wereld van culinair genieten gaat namelijk voor u open terwijl u geniet van Brussel in de avond.

Uw artistieke gids

U loopt in de voetstappen van bekende kunstenaars. Voldoende basis om op deze wijze op plekken te komen in Brussels die u normaliter niet zou bezoeken. Uw gids vertelt er op gloedvolle wijze mooie anekdotes bij.

Gerelateerde berichten