Scroll Top

Amusant Antwerpen

Antwerpen staat bekend als het mondiale centrum voor diamanten. Van oudsher is het een handelsstad en dat proeft en voelt u nog overal. De stad ligt in Vlaanderen aan de rivier De Schelde. Het historische centrum biedt tal van cafés, terrassen en restaurants waar u kennis kunt maken met de bourgondische levensstijl van de Antwerpenaren. En als u van winkelen houdt, maak u borst maar nat. Alle topmerken in couture vindt u hier.

Op speelse wijze

Vanuit uw hotel gaat u op pad. We organiseren een speurtocht, dit blijft toch de leukste manier deze stad te verkennen en op plekken te komen die we met recht verborgen pareltjes mogen noemen. U sluit af met een overheerlijke lunch.

Ster in eigen show

Wel eens overwogen een lipdub te organiseren? Dit is een videoclip die playbacken en audio dubbing combineert. In Antwerpen speelt u de hoofdrol in een eigengemaakte muziek video. Hilarisch! 

Daar bij dat kleine café

U rijdt op de fiets door een van de grootste havens ter wereld. U kijkt uw ogen uit. De haven is onlosmakelijk verbonden met deze stad. Uiteraard stopt u tijdens de tocht voor wat hapjes en drankjes die voor u klaar staan.

Oost west, het Zuid is best

Het Zuid is een attractieve wijk. Voor zowel de oorspronkelijke bewoners als voor bezoekers. Prachtige landgoederen worden afgewisseld met brede boulevards en pleinen. Als u van kunst houdt, kunt u hier uw hart op halen in de vele galerijen en musea.

Gin met sterren

U bent niet in Antwerpen geweest als u niet heeft genoten van het ruime aanbod aan gastronomische hoogtepunten. We kijken niet op een Michelin ster meer of minder. Het copieuze diner wordt trouwens vooraf gegaan met een gin proeverij. Als dat geen feest is.

Gerelateerde berichten