Scroll Top

Ruig Reykjavik

Met slechts honderdtwintig duizend inwoners is Reykjavík één van de kleinste hoofdsteden van Europa. Door haar fascinerende geschiedenis, geworteld in vele sagen en haar waanzinnige landschappen drukt zij zeker haar culturele stempel. Reykjavik biedt een goede mix van oud en nieuw. IJslanders zijn erg relaxt en gezellig. Niet voor niets is IJsland meermalen verkozen als vriendelijkste land ter wereld! Reykjavik heeft een koel klimaat met relatief milde winters en koele zomers.

Verken de vulkaan

De slapende Thrihnukagigur vulkaan is een uniek, natuurlijk fenomeen. Wij openen voor u de deur naar een onbekende wereld. Dit is de enige plek op aarde waar u een oude magmakamer kunt bekijken, een onderaards fenomeen in de vulkanologie waarbij vloeibaar steen zich door de jaren heen heeft verzameld. Wij zorgen voor de noodzakelijke uitrusting.

Met sneeuwscooters de gletsjers op!

Langjökull is de op één na grootste gletsjer van IJsland. De gletsjer heeft een aantal enorme met ijs gevulde vulkanische kraters en is omringd door imposante vulkanen. Hier geniet u van een adembenemende sneeuwscooter tocht. Het uitzicht vanaf de flanken van Langjökull is behoorlijk onthutsend en een onvergetelijke ervaring.

Bestuur uw eigen super jeep

Ooit gedroomd van het besturen van een Super Jeep? Met de 38 inch gemodificeerde Landrover Defenders is dit nu mogelijk! Deze Defenders zijn in staat extreme terreinen te doorkruizen. Met gemak rijden ze op gladde gletsjers en door bergen sneeuw. Een must voor de avonturier.

Blauw ijs avontuur 

Voor diegenen die een glimp willen opvangen van de adembenemende Sólheimajökull gletsjer, bieden wij een avontuurlijke gletsjer wandeling. U ziet kokende waterketels en waterwegen en ontdekt vele verschillende ijstinten en kleuren van de gletsjer.

Kippenvel gegarandeerd 


Het creëren van speciale momenten op de mooiste plekjes zijn op IJsland eindeloos. Wat denkt u van een cocktail bij zonsondergang nabij een rokende vulkaan? Lokale dames gekleed in de IJslandse nationale klederdracht serveren u pittige hapjes en bruisende champagne. De gitaarspeler op de achtergrond maakt het plaatje compleet.

Gerelateerde berichten