Scroll Top

Gaaf Gozo

Gozo is een zustereiland van Malta, maar daardoor zeker niet minder mooi. Ga met een speedboot richting Gozo om daar te genieten van de vele mogelijkheden die het eiland te bieden heeft. Van prachtige kerken, fantastische gastronomie tot gave jeepsafari’s. Laat je betoveren door Gozo!

Jeepsafari

Ga op jeepsafari door Gozo! Dit is een populaire manier om het prachtige eiland te verkennen en enkele van de meest schilderachtige plekken en bezienswaardigheden te ontdekken. Ga voor een avontuurlijke ervaring en maak gebruik van de mogelijkheid om off-road gebieden te verkennen die niet altijd toegankelijk zijn met conventionele voertuigen. Dus waar wacht je nog op?

Sip & Paint

Strijk neer in een van de prachtige wijnhuizen op Malta en geniet van een wijnproeverij terwijl je schildert! De wind blaast door je haren, het zonnetje strijkt op je neer en je geniet van alle prachtige smaken die het wijnhuis te bieden heeft. Schilder je het geweldige uitzicht, iets abstracts of degene tegenover je? Het mag allemaal! Na afloop kun je uiteraard jouw schilderij mee naar huis nemen!

Duiken

Bewonder de wondere onderwaterwereld van Gozo! Krijg eerst een cursus of spring meteen het diepe in met deze avontuurlijke activiteit. Kijk je ogen uit met de honderden verschillende gekleurde vissen en prachtige koralen of onderzoek het scheepswrak. Neem je onderwatercamera mee!

Eat your heart out

Na al die avontuurlijke activiteiten is het nog maar tijd voor 1 ding natuurlijk, en dat is heerlijk eten! Op Malta en Gozo ondervind je de invloeden van vele verschillende culturen zoals Arabisch, Brits, het Romeinse Rijk en Normandiërs. Van elke cultuur hebben ze alleen de beste gerechten gehouden en dat eigen gemaakt. Geloof ons, dit moet je proeven!

Ongelooflijke olijfolie

Terwijl er ontzettend veel actieve dingen te doen zijn op het zustereiland Gozo, is er ook veel gastronomie te vinden. Ga bijvoorbeeld eens naar een authentieke olijfolie gaard om daar te leren hoe je olijfolie maakt. Aansluitend neem je plaats aan een tafel in de gaard, waar je een overheerlijke proeverij van diverse olijfolies krijgt, natuurlijk gaat dit gepaard met een heerlijk drankje en een stuk versgebakken brood.

Gerelateerde berichten