Scroll Top

Altijd prijs in Parijs

Parijs, de wereldberoemde hoofdstad van Frankrijk, werd ruim 2000 geleden gesticht. Dwars door de stad stroomt de beroemde rivier de Seine. Vandaag de dag is Parijs een moderne, levendige stad en een belangrijke commercieel, cultureel, academisch en wetenschappelijk centrum. Parijs is dé stad van de mode en prachtige winkels met wereldmerken als Chanel, Dior, Louis Vuitton en Yves Saint Laurent. Naast de passie voor mode staat de stad bekend om haar gastronomie en wereldberoemde wijnen. Dit komt tot uiting in de vele hooggekwalificeerde restaurants en  door lokale, familie gerunde eetgelegenheden waar u zalig kunt eten. Beste reisperiode is april tot en met september.

Segway tour door het hart van Parijs

De segway is een uniek en groen vervoersmiddel. U bestuurt het met uw lichaam en het zorgt voor een hoop plezier! U rijdt prinsheerlijk door de prachtige parken van Parijs en tegelijkertijd ontvangt u historische en relevante informatie van uw professionele gids. U krijgt voldoende gelegenheid geweldige foto’s te maken.

Ballenspel

Eind 19e eeuw was Montmartre een heilige plaats voor artiesten, schrijvers en dichters die samenkwamen om cabaretvoorstellingen te spelen. Montmarte herbergt een verborgen schat: de petanque speelplaats. Uw eigen petanque leraar zal u dit traditionele Franse buitenspel bij brengen, waarna u het zult opnemen tegen de lokale Parijzenaars.

Op pad met lelijke eendjes

Verlaat de geplaveide wegen en ontdek Parijs op een zeer originele manier. Stap in een lelijk eendje (2CV, wat staat voor 2 paardenkracht), wat symbool staat voor de Franse slag. Door het open, stoffen dak heeft u fantastisch uitzicht op Parijs. U wordt rondgereden door de eigenaar van de eend, een ervaren chauffeur die u alle ins en outs van Parijs zal bijbrengen.

Over macarons en bitterkoekjes

Een Franse kokosmakron of bitterkoekje maken kan frustrerend zijn. De technieken maken net het verschil, zoals het op de wijze scheiden van het eiwit of het checken van de consistentie van het beslag. U gaat in de leer bij de professionele koks van Lenôtre, een beroemde patisserie in Parijs, gespecialiseerd in verfijnde zoetigheden.

De kunst van chocolade

La Maison du Chocolat opende in 1977 haar eerste winkel in Parijs en heeft altijd liefde voor creativiteit en hang naar perfectie uitgedragen. Ontmoet een heuse chocolade expert en maak kennis met deze aparte kunstvorm. U loopt het hele productieproces door; van de cacaobonen aan de boom tot aan de chocola. Aan de hand demonstraties is het aan u de beurt uw eigen chocola te creëren. Bon appetit!

Gerelateerde berichten