Scroll Top

TRVL FSTVL! Het eerste DMC-netwerk event van TravelMarketing

TRVL FSTVL

De allereerste editie van het TRVL FSTVL 2023 is een feit!

Wat was het een inspirerende dag met de gehele wereld binnen handbereik. De deuren van de rauwe locatie LIEF in Amsterdam gingen rond 13.00 uur open en de gasten werden door een CHAMPAGNE QUEEN ontvangen met een heerlijk glas bubbels.

Nadat het leeuwendeel van de gasten binnen was, ging het TRVL FSTVL van start met stand-up comedian en business keynote speaker de heer Adam Fields. Hij vertelde over de relevantie van het netwerken binnen onze industrie en liet dat uiteindelijk zien door middel van het gooien van bolletjes wol naar elkaar. Hierdoor leerden de gasten de letterlijke vertaling van fysiek netwerken met elkaar. Het was hilarisch! 

Tijdens de meetingsessies, kreeg iedere deelnemer de kans om op een geheel ongedwongen manier kennis te maken met (oude) bekende of nieuwe gezichten onder het genot van (h)eerlijke hapjes en drankjes. Om de dag nog extra aan te kleden was er een TRVL Hunt opgezet, met de jacht op een van de prachtige prijzen aangeboden door AirEuropa, Emirates, Hello Scotland, Hilton en Across Morocco.

Langzaam verruilden de meetings binnen plaats naar de gezellige borrel buiten op het festivalplein waar de foodstations klaarstonden met heerlijke gerechtjes en verfrissende drankjes. De gehele dag werd omlijst door de heerlijke beats van DJ Rob Felderhof die zijn muziek aanpaste aan de ‘good vibes’ in een zomerse sfeer. 

Dit smaakt naar meer, wellicht tot ziens in 2024! 

De gehele dag is vastgelegd door niemand minder dan professioneel fotograaf Jan Butetijn van Butino Content Bureau.

Benieuwd hoe de dag eruit zag?  Klik hier voor de foto’s.