Burgemeester Pabstlaan 10A5, 2131 XE Hoofddorp

BBT Online Event Brussel

TravelMarketing BBT

In samenwerking met BBT Online gaat TravelMarketing met veel plezier naar Brussel voor de 22e editie van de B2B workshop op maandag 19 december 2022! Where business meets pleasure.

Wat kunt u verwachten?

  • Een dag vol B2B afspraken – met meer dan 60 leveranciers
  • Aansluitend een overheerlijk 3 gangen diner
  • Feestavond met DJ’s de Knightriders
  • Gratis overnachting inclusief ontbijt

Locatie van de dag is het Holiday Inn Brussels airport: een prachtige locatie met een grote parkeerplaatsvoor de deur (wij zorgen voor uw parkeerticket).

Het evenement vindt plaats op een grote pop-up locatie in een prachtige kerstsfeer met honderden lichtjes.

Natuurlijk hebben we ook een fantastische groep A-list leveranciers die op u wachten, zoals de (nog) niet zo bekende regio Alentejo (Portugal), Kinepolis Group, het binnenkort te openen hotel The Hoxton Brussels, Visit Berlin, Le Louise Hotel Brussels, Meetings Luxembourg, Czech Tourism, Visit Berlin, Salzburg Congress, TravelMarketing (wereldwijd DMC netwerk op meer dan 100 bestemmingen) etc. Dit zijn slechts enkele van de namen van de vele top nationale en internationale hotels, locaties, luchtvaartmaatschappijen, entertainment, bestemmingen en DMC’s.

Sfeer, workshops, entertainment en natuurlijk heerlijk eten en drinken: alles zal overvloedig aanwezig zijn.

De DJ’s zullen weer aanwezig zijn voor de afterparty: The Knightriders

Wil je graag met ons mee? Laat het ons weten via michelle@travelmarketing.nl Wacht alleen niet te lang, er is beperkte beschikbaarheid!