Scroll Top

Pluk Las Palmas

Gran Canaria is één van de Canarische Eilanden, een archipel in de Atlantische Oceaan. Het vulkanische eiland behoort tot Spanje. Hoofdstad Las Palmas de Gran Canaria is de grootste en meest kosmopolitische stad. Door zijn exceptionele locatie kent de stad de beste weersomstandigheden ter wereld met een gemiddelde temperatuur van 17 graden in de winter tot 25 graden in de zomer. De Atlantische gastvrijheid van de lokale bevolking is door hun opgewekte karakter legendarisch. De stad heeft zich onlangs getransformeerd het hedendaagse toerisme te accommoderen en ontvangt leisure groepen, alsmede congresgangers, culturele groepen en sport teams. 

Christopher Columbus iPad avontuur 

Ervaar de Canarian historie en tradities. Om de geheimen van de historische wijk te ontrafelen gebruiken wij iPads met de modernste technieken als augmented reality. U bezoekt het huis waar Christopher Columbus leefde voordat hij de Verenigde Staten ontdekte. Kippenvel.

Nachtsnorkelen

Wij nemen u ‘s nachts mee naar het strand van Las Canteras om hier te snorkelen. Dit unieke strand ligt in het hart van de stad en is door Travellers Choice verkozen als één van de beste stranden van de wereld. De kalme lagune is omgeven door een natuurlijk rif, met onder water een enorme variëteit aan flora en fauna.

Tapas route

Ontdek de heerlijke, lokale gastronomie van de stad en bezoek geweldige lokale barretjes en gezellige restaurants die de stad rijk is. Een must wanneer u de stad van Las Palmas bezoekt. Eet smakelijk!

Zeil masterclass

De stad van Las Palmas beschikt over een Nautische Club die de vele zeil trofeeën op zijn naam heeft staan. Het is tijd om u uit te dorsen in een zeiloutfit! Uw competitieve kant zal zeker opspelen. Geniet van een onvergetelijke zeil masterclass, geleid door Olympische schippers langs de kust van de Atlantische Oceaan.

Spaans carnaval

Dompel uzelf onder in dit internationaal bekende festival, het leukste evenement van de Canarische Eilanden. Met een 500 jaar lange geschiedenis, neemt dit 4 weken durende, epische feest plaats tussen de maanden januari en maart. Een uitgelezen mogelijkheid om nader kennis te maken met dit magische eiland.