Scroll Top

Nieuw gezicht bij TravelMarketing

IMG_6834
Michelle komt naast Sigrid Scheffer te staan, die al 22 jaar de scepter zwaait bij het florerende bedrijf in Hoofddorp. Sigrid is blij met de komst van Michelle: ‘Zij zorgt voor een frisse wind, meer ‘tech’ kennis en de mogelijkheid TravelMarketing uit te breiden.’

“Met ons DMC-netwerk faciliteren wij reis verkopend Nederland én België in alles wat op maat gecreëerd wordt voor reisprogramma’s in het buitenland”, aldus Sigrid Scheffer. TravelMarketing is marktleider op representatievlak in de MICE-industrie. TravelMarketing werkt ook samen met andere representatiekantoren wereldwijd onder de naam United DMC Representatives. Mede hierdoor is hun netwerk wereldwijd gedekt.

“We staan nu aan het begin van een nieuw tijdperk, maar Travelmarketing 2.0 is zeker niet het einddoel. We willen verder, nieuwe ingangen vinden, meer de diepte in gaan, inzetten op duurzaamheid en meer verantwoord ondernemen. Over vijf jaar? Dan zijn we verder gegroeid met een nog groter kwalitatief netwerk. Daarbij kun je ook denken aan een uitbreiding op diverse gebieden zoals sport, dance, technology en special interest waarbij content centraal staat.”