Scroll Top

Famtrip MICE organisatoren ditmaal naar Mallorca

Van 6 tot en met 8 april 2018 organiseerde TravelMarketing een studiereis naar Mallorca in samenwerking met DMC partner IslandBridge Events, het Hilton Sa Torre Hotel 5* en luchtvaartmaatschappij Vueling. 

Na een relaxte vlucht kwamen we aan bij het prachtige Hilton Sa Torre op Mallorca. De manager onthaalde ons met een heerlijk tapas diner, wat een verrassing. 

De volgende ochtend maakten we kennis met de indrukwekkende bodega Bordoy, een mooie venue in het midden van het eiland. De paella lunch op finca Son Ternes was een wedstrijd tussen twee teams. Om je vingers bij af te likken. Een sangria workshop topte deze activiteit heerlijk af. Met volle buiken reden we naar Puerto Portals de haven van Mallorca en stapten op de VIP catamaran ‘Oasis’. Onder het genot van een drankje en een hapje voeren we langs de pittoreske kust van het eiland. In de avond aten we de lekkerste vis op een van de vele gezellige terrasjes die de hoofdstad Palma rijk is en ontdekten we het bruisende nachtleven. 

Voordat we de volgende dag weer huiswaarts keerden, bezochten we nog het nieuwe El Palau de Congressos wat duurzaam gebouwd is uit recyclet materiaal. Eén eiland met zoveel gezichten op korte afstand en goed bereikbaar en ook nog eens een goede prijs-kwaliteit verhouding. We love Mallorca! ❤