Scroll Top

Belissimo Belgrado

Belgrado is de hoofdstad en tevens grootste stad van Servië. De letterlijke betekenis van Belgrado is Witte Stad. Servië wordt beschouwd als een gloednieuwe reisbestemming. In Belgrado vloeien de rivieren Sava en de Donau samen en door de eeuwen heen was de stad een ontmoetingsplaats voor grote beschavingen. Mede daarom is Belgrado het centrum van cultuur, onderwijs en het bedrijfsleven in deze regio. Met 1,7 miljoen inwoners (waarvan 40% tussen de 15 en 44 jaar) is de stad levendig en klaar voor de toekomst. In de zomer is het er aangenaam warm en de stad kent koude winters.

Afslaan

Golf is een groeiende sport in Belgrado met topklasse faciliteiten. De beste golfbaan in het land is de Belgrado Golfbaan (ook wel bekend als Golf Club Beograd), gelegen op slechts vijf kilometer van het centrum van Belgrado. Na het spel kunt u met een verfrissend drankje in de hand genieten van de mooie, ongerepte omgeving.

Gestrand in Belgrado 

Belgrado beschikt over een meer met een prachtige strand waar u kunt frisbeeën, zeilen en kajakken. Deze activiteiten kunnen voor u op maat worden samengesteld. De dag wordt afgesloten met een heerlijke strand barbecue met vers gevangen vis.

Pub & Club crawling

Door verschillende pubs, bars en cafés te bezoeken, ontdekt u de ziel van deze bruisende stad en wordt u op slag verliefd. Onderweg bezoekt u twee bars in het centrum en hierna kunt u de hele nacht feesten in een van de beste clubs aan het water. Ontdek de energie van deze magische stad. Ontmoet nieuwe mensen en voel de vreugdevolle atmosfeer!

Beleef Belgrado 

Met een vragenboek, kompas en een plattegrond van de stad gaat u vroeg op stap. U maakt gebruik van allerlei soorten vervoer zoals de bus, per fiets, te voet en per hippe segway. Het vragenboek neemt u mee op avontuur door de stad en u ziet alle hoogtepunten op een leuke manier. Aan het einde van de tour wordt u getrakteerd op een typisch Servische lunch.

Zonder spanning geen licht

Tesla was een genie die zijn tijd ver vooruit was. Geroemd en verguisd om zijn ideeën, die roet in het eten gooiden in het toenmalige bedrijfsleven. Tegenwoordig worden zijn uitvindingen weer op waarde geschat. Zelfs de draadloze technologie vindt zijn oorsprong in zijn theorieën. Laat u verrassen in het Tesla museum. Speel met 500.000 volt. Bekijk de installaties.

Gerelateerde berichten