let us
be your
guide

U bent hier

Mega Madrid

Madrid is de hoofdstad en grootste stad van Spanje en officieel nog steeds een gemeente. Het ligt in het midden van het land op de Spaanse Hoogvlakte en combineert traditie met vernieuwing. Flamenco, typisch Spaanse gerechten afgewisseld met de beste clubs en trendy restaurants. Geniet van de grootse pleinen en indrukwekkende fonteinen in deze schitterende stad. Cultureel bent u er ook aan het goede adres. Drie van de belangrijkste musea van Spanje treft u hier aan: het Prado, Reina Sofia en Thyssen. Het landklimaat kenmerkt zich door koude winters en hete zomers.

Word een prof voetballer

U krijgt de kans uw kwaliteiten als prof voetballer in het Bernabeu stadion te tonen! In de officiële kleedkamers van de spelers hijst u zich in het originele Real Madrid tenue. Daarna betreedt u de magische groene mat en wordt er een amusant toernooi georganiseerd. Om de boel af te blussen, staat er na afloop op de middenstip een heerlijke cocktail voor u klaar.

Madrid in vogelvlucht

Het uitzicht vanuit de ballon geeft een geheel nieuw perspectief van deze unieke stad, omringd door de oude vestingmuur, de indrukwekkende monumenten en de bergketen Sierra de Guadarrama op de achtergrond. De 2,5 uur durende tocht zal worden afgesloten met een heerlijk hapje en een glas champagne op de landingsplaats, waar u tevens uw ballonvaart-diploma krijgt uitgereikt. Onvergetelijk!

Alleen voor snelheidsduivels

Altijd al een keertje willen racen op het circuit? Met een rode Ferrari F430 rijdt u een aantal rondes  op het door de Nederlander Hans Hugenholtz ontworpen Jarama Circuit. Daarnaast zijn er ook simulators beschikbaar waar u uw jongensdromen kunt realiseren. Er is een fijne open bar aanwezig om de spanning weg te klokken.

Om je vingers bij af te likken

Bezoek de meest fameuze tapasstraat, gelegen in het hartje van Madrid: de Cava Baja nabij de Plaza Mayor. Er zijn hier vele tavernes met een grote selectie aan wijnen en tapas. Vergezeld door professionele koks zal u verrast worden door lokale gerechtjes die u blind gaat proeven en die u kunt wegspoelen met een goed glas Spaanse wijn, afgestemd op het gerecht. Een ware culinaire prikkeling waarbij u ook kennis maakt met de Madrilenen zelf. 

GoCars Madrid

Elk grappig geel autootje heeft plek voor 2 personen en een ingebouwd GPS systeem die u precies vertelt waar u zich op dat moment bevindt en welke afslag u kunt nemen. En wat er op die te plek, te zien, horen of beleven valt. Gewoon op de weg tussen de auto’s, maar ook door de smalle straatjes waar de grotere auto’s zich niet kunnen begeven.