let us
be your
guide

U bent hier

Meesterlijk Marbella

Marbella is het antwoord van Spanje op St Tropez. Dit eens zo kleine witte vissersdorpje is uitgegroeid tot één van de meest kosmopolitische badplaatsen aan de Costa del Sol. Het is een geliefd oord voor de "rich & famous". Je vindt er luxe winkels met vele internationale merken, grote jachten en de beste golfbanen in een mediterrane omgeving. Marbella heeft de hoogste concentratie van 4 en 5 sterren hotels aan de Costa del Sol en voortreffelijke restaurants. Ontdek de smalle straatjes van de oude stad en het exclusieve Puerto Banus. Marbella heeft een gematigd mediterraan klimaat, waardoor de temperatuur er het gehele jaar heerlijk is.

Kampioenschap ezel-polo

De enige 'vaardigheid' die hier benodigd is, is de kunst om schrijlings op de ezel te zitten, er niet af te vallen en vooral heel veel plezier te hebben! Dit wedstrijdje ezel polo vindt plaats in de arena van de Mijas stierenvechters.

Kook zelf Paella

U bezoekt de beroemde markt in Marbella waar lokale producten worden ingekocht. Een chef-kok licht hierbij de curiositeiten van de Spaanse keuken toe. Zo ook de typische tradities die het koken van familie lunches omringen. U gaat zelf verrukkelijke Paella maken! Paella is altijd een gerecht geweest wat de mensen verenigt. Na deze geweldige lunch geniet u van een andere typisch Spaanse gewoonte: de siësta!

De geheimen van Granada

De Granada School van de Spaanse flamenco gitaar is wereldwijd de belangrijkste school voor het produceren van gitaren. Granada staat ook bekend om haar keramiek, met een lange traditie die stamt uit de Moorse tijd. Tijdens deze workshop, welke plaatsvindt in de studio van een kunstenaar op de hellingen van de Alhambra, laat u uw creativiteit de vrije loop. U luncht in één van de 16-eeuwse grotten onder de klanken van een gitaar concert.

Cruising Marbella

U maakt een onvergetelijke privé cruise langs de Marbella kust die voert langs een prachtig landschap. Na twee uur zeilen stoppen we om te genieten van een duik in de zee en de luxe faciliteiten die op deze grote katamaran te vinden zijn zoals de bar, het solarium en de bananenboot. Het schip maakt prachtige lijnen die snelheden tussen de 15 en 16 knopen mogelijk maken.

Eco Jeep tour

In speciale convertible vierwiel aangedreven voertuigen rijdt u door het "Sierra de las Nieves" natuurpark, een door de UNESCO verklaard biosfeer reservaat. De jeeps worden bestuurd door deskundige en vriendelijke natuurgidsen. U ontdekt de wildernis van de bergen en voelt zich één met de natuur. Ook brengt u een bezoek aan de charmante witte dorpjes waar u het plattelands leven in Andalusië kunt aanschouwen.