let us
be your
guide

U bent hier

Bizar Denpasar

Bali, het beroemde 'Eiland der Goden', is gezegend met een interessant landschap van heuvels, bergen, lange zandstranden en een turquoise zee. Tel daar ruige kusten, weelderige rijstterrassen, snelle rivieren, kleurrijke festivals en gastvrije mensen bij op en er rest u de volgende conclusie: Bali is een paradijs op aarde. Voor elk budget is er een breed scala aan accommodaties; van strandhuisjes tot hotels, luxe resorts en villa's. Bali is de thuisbasis van ongeveer vier miljoen mensen. Ongeveer 93% van de bevolking van het eiland verbind zich aan het hindoeïsme, in tegenstelling tot de rest van Indonesië, welk overwegend moslim is. De hoofdstad Denpasar is gelegen in Zuid Bali. Het is de zetel van de regering op Bali en de thuisbasis van de provinciale gouverneur en het regentschap van Badung. Denpasar is een bruisende, multi-culturele stad vol met tempels (pura), paleizen en musea. Het hele jaar door is de temperatuur hier aangenaam.

Koninklijk vorkje prikken


Dompel uzelf onder in deze oude cultuur en onderga de exotische Balinese Koninklijke tradities. Balinese vrouwen gekleed in traditionele klederdracht serveren u in "Rajalaya Style", wat betekent dat elke gang gelijktijdig wordt geserveerd. Daarnaast dansen zij met een live gamelan orkest en begeleiden uw Balinese feest.

Bali met de Harley

Heeft u ooit gedroomd van het rijden op een Harley? Dit is uw kans. Ontdek het prachtige eiland achterop een stoere Harley Davidson. Ervaren en Engels sprekende chauffeurs nemen u achterop mee naar de best bewaarde geheimen van Bali.

Koken op Bali

Begin uw dag vroeg met een bezoek aan de lokale groente- en vismarkt, waar ingrediënten worden gekocht zoals kruiden, vlees en verse zeevruchten. Wees getuige hoe de lokale gemeenschap 's ochtends vroeg druk bezig is hun waar te verkopen. Met een korte kookles biedt een chef-kok een fascinerende inleiding in het unieke culinaire erfgoed van Bali.

Open Kever Safari avontuur

Met uw haar in de wind cruised u met een stoere VW Cabrio Jeep door de rijstvelden van Bali en de vele stille dorpjes. Onderweg maakt u een stop bij de Saba Bay Stallen voor een rit te paard langs het vulkanische strand van Saba. U luncht op de heuvels van Ubud waar u prachtig uitzicht heeft op Jatiluwih, 's werelds mooiste rijstvelden die op de UNESCO Wereld Erfgoedlijst staan.

Avontuur op het water

Op de rivier zult u met een rubber boot nauwkeurig moeten navigeren door de vele bochten en rotsen op spannende stroomversnellingen en langs uitgestrekte landschappen en torenhoge bergkloven. U heeft een groot aantal taken uit te voeren zoals het ontwijken van obstakels, een moeilijk te bereiken bel laten rinkelen, vlaggen verzamelen en andere uitdagingen om uzelf te testen. Wie durft?