let us
be your
guide

U bent hier

Belissimo Belgrado

Belgrado is de hoofdstad en tevens grootste stad van Servië. De letterlijke betekenis van Belgrado is Witte Stad. Servië wordt beschouwd als een gloednieuwe reisbestemming. Door de eeuwen heen ontmoetten hier grote beschavingen elkaar doordat in Belgrado de rivieren Sava en de Donau samenvloeien. Mede daarom is Belgrado het centrum van cultuur, onderwijs en het bedrijfsleven in deze regio. Met 1,7 miljoen inwoners (waarvan 40% tussen de 15 en 44 jaar) is de stad levendig en klaar voor de toekomst. In de zomer is het er aangenaam warm en de stad kent koude winters.

Eiland van uitdagingen

Het eiland Ada Ciganlija is een paradijs voor sportievelingen en natuurliefhebbers. U kunt kiezen uit: paintballen in de bossen, adembenemend bungeejumpen, water skiën op de Belgrado Zee of een spannend klimavontuur op één van de vele bergwanden.

Afslaan

Golf is een groeiende sport in Belgrado met topklasse faciliteiten. De beste golfbaan in het land is de Belgrado Golfbaan (ook wel bekend als Golf Club Beograd), gelegen op slechts vijf kilometer van het centrum van Belgrado. Na het spel kunt u met een verfrissend drankje in de hand genieten van de mooie ongerepte omgeving. 

Gestrand in Belgrado

Belgrado beschikt over een meer met een prachtige strand waar u kunt frisbeeën, zeilen en kajakken. Deze aktiviteiten kunnen voor u op maat worden samengesteld. De dag wordt afgesloten met een heerlijke strand barbecue met versgevangen vis.

Beleef Belgrado

Met een vragenboek, kompas en een plattegrond van de stad gaat u vroeg op stap. U maakt gebruik van allerlei soorten vervoer zoals de bus, per fiets, te voet of per hippe scooter. Het vragenboek neemt u mee op avontuur door de stad en u ziet alle hoogtepunten op een leuke manier. Aan het einde van de tour wordt u getrakteerd op een typisch Servische lunch.

Woelig water

Servië is een land met veel rivieren en een ongerepte natuur. Gaat u mee raften op de Lim, de fameuze "Merry Descent" op Ibar? Geniet van de spectaculaire natuurlijke schoonheid van Tara Rivier. Een echte adrenaline kick die u niet onberoerd zal laten!