let us
be your
guide

Met ons kantoor in de klimaatneutrale Amsterdamse Houthaven, wekken wij zelf zonne-energie op en geven zelfs terug aan het net. Onze DMC’s zijn zich ook volledig bewust van duurzaamheid. Groen transport, ecologische accommodaties, biologisch eten en drinken, wij zijn er grote voorstanders van. Wie 'wij' zijn leest u hier...

Sigrid Scheffer

Na haar opleiding Toeristisch Management aan het Schoevers Instituut en het behalen van NIMA en SEPR diploma's begon zij in 1988 bij Transavia als controller. Na 3 jaar werd zij uit duizenden sollicitanten geselecteerd Delta Air Lines in Nederland op te zetten. Na 8 jaar vele opdrachten in het buitenland te hebben uitgevoerd, werd zij in 1997 opnieuw gevraagd voor nieuwkomer China Southern Airlines de sales & marketing op te zetten. Door middel van prorate agreements met andere luchtvaartmaatschappijen en onderhandelingen met touroperators heeft zij deze Chinese airliner met hun directe route naar China als marktleider in Nederland weten te positioneren. En toen begon het echte avontuur.

 

 

Kisa van den Berg

Na afronding van de Inter College Business School in Den Haag startte Kisa haar loopbaan in 1992 als Public Relations Officer voor het Israëlisch Bureau voor Toerisme. Na 4 jaar werd zij gevraagd als Sales & Marketing coördinator van EL AL Israel Airlines Ltd. in Nederland. In 1999 werd zij benoemd als eerste vrouwelijke (niet Joodse) Sales Manager, verantwoordelijk voor de algehele passagiers verkoop in Nederland. Maar het ondernemers bloed kroop waar het niet gaan kon en op 1 januari 2001 richtte zij samen met compagnon Sigrid Scheffer TravelMarketing BV op.