Burgemeester Pabstlaan 10A5, 2131 XE Hoofddorp

Machtig Moskou

Wist u dat Moskou de grootste gemeenschap van miljardairs in de wereld vertegenwoordigt? Moskou is de dichtbevolkte hoofdstad van Rusland en is gelegen aan de rivier de Moskva. De stad is een belangrijk politiek, economisch, cultureel en wetenschappelijk centrum met meer dan 11 miljoen inwoners. In de loop van de geschiedenis heeft de stad gediend als hoofdstad van een progressie van staten; van de middeleeuwse Groothertogdom Moskou tot aan de Sovjet-Unie. De stad is helder, levendig, betoverend en zeer verfijnd. In Moskou staat het beroemde Kremlin (met vermelding op de UNESCO wereld erfgoedlijst) een oud fort wat als residentie dient van de Russische president. In Moskou heerst een landklimaat met warme zomers en koude winters.

Kruip in het Kremlin

Zoals Moskou het kloppend hart van Rusland is, is het Kremlin het hart van Moskou. U krijgt de kans het Kremlin te ontdekken alsmede het Grote Kremlin paleis. De meeste kamers binnen het paleis tonen het beste van middeleeuwse Russische architectuur.

Huisje, boompje, wodkaatje

Onder begeleiding van een echte Russische familie, krijgt u inzicht in de lokale keuken. U leert meer over de eetgewoonten van de lokale bevolking en misschien doet u nog een paar ideeën op die u voor uw eigen feesttafel kunt gebruiken. Geniet van een overheerlijke lunch in een warme en gastvrije sfeer. Na de lunch komt de wodka op tafel. We houden de middag verder vrij.

Geestverruimend

Ervaar de adrenaline stimulerende activiteiten in Star City. Het gevoel van gewichtloosheid en de G-krachten die vrijkomen bij hoge snelheid. Probeer eens een ruimtepak uit! U kunt proeven van het typische ruimte menu in het ruimteopleidingscentrum van Moskou.

Ondoorgrondelijk

Ontdek een van de geheime Sovjet schuilplaatsen uit de jaren zestig en breng een bezoek aan de bunker op Taganka. Deze is gebouwd halverwege de koude oorlog en moest de veiligheid van de mensen in het geval van een nucleaire aanval waarborgen. U gaat tenminste 60 meter diep, zelfs onder de metrostations van Moskou door, teneinde te belanden in één van de Sovjet buitenposten van de stad.

Laat het licht aan

U krijgt ’s nachts een rondleiding door de prachtige, verlichte stad van Moskou. Ervaar het verlichte Kremlin en de vele neon reclames in de straten. Tevens zult u versteld staan van de prachtige verlichting van vele grote monumenten zoals het Poesjkin museum en het Lenin Mausoleum, waar veel voorvaderen liggen opgebaard.

Related Posts