Burgemeester Pabstlaan 10A5, 2131 XE Hoofddorp

inVOYAGE Mykonos 2021

Op het Griekse eiland Mykonos wordt door inVOYAGE van 27 tot en met 30 september 2021 de rode loper uitgerold. TravelMarketing is trots een selectief reisgezelschap uit de Benelux te mogen uitnodigen voor deze 7e editie, welke wordt gehost door onze Griekse DMC partner Horizon. inVOYAGE is niet zomaar een evenement, het is een wereldwijd toonaangevend forum van meeting en incentive professionals op hoog niveau, die samenkomen en gericht zijn op luxe incentives in de MICE industrie.

Het belooft een reis vol inspiratie te worden met educatieve inhoud, leiderschap en volop netwerkmogelijkheden. Het evenement wordt omlijst met hoogwaardige leveranciers op een van de mooiste bestemmingen ter wereld: het magische eiland Mykonos.

Een belangrijk speerpunt voor inVOYAGE 2021 is wellness en welzijn bij evenementen. Leiders, pioniers en experts worden samengebracht teneinde ideeën, expertise en inzichten te delen. Tijdens de avonden zullen de gasten worden verwend met ontspannende activiteiten om zo op een fijne manier elkaar nog beter te leren kennen. Deelnemers verblijven in het prachtige Myconian Collection op Elia Beach.

Sigrid Curator InVoyage 2020
Sigrid Scheffer
TravelMarketing
Curator inVoyage

inVOYAGE is privileged to work with a select number of in-market curators worldwide supporting us in hand-picking and qualifying, highly active buyers to attend inVOYAGE with the express purpose of placing luxury incentives and events business, extending their own networks and developing their knowledge base.

Related Posts