Scroll Top

Groothartig Gambia

Welcome to the ‘Smiling Coast of Africa’ Gambia! Het groene land bestaat uit een tamelijk smalle strook langs de Gambia-rivier. Gambia is zo’n 250 kilometer lang en slechts enige tientallen kilometers breed. Het kleinste land van het continent.

Creators of Live DMC THE GAMBIA is een aparte gedeelte binnen onze organisatie en is opgericht in 2017 door Jacco. Met Creators of Live maakt hij een combinatie van zijn passies; evenementen organiseren en zijn stichting ‘The Smiling Child of The Gambia’. Met uiteraard een sterke focus voor duurzame en maatschappelijk betrokken ervaringen.

Gambia kent een vrij lange historie en is een smeltkoers van verschillende Afrikaanse stammen. Het land heeft veel te bieden en; grote gebieden met ongerepte natuur en uitgestrekte mangroves. Tijdens een internationaal evenement of incentive is het dan absoluut een must om een prachtige boottocht over rivier The Gambia te maken. Met een beetje geluk spot u zomaar een nijlpaard. Voor de golf liefhebbers dagen wij u uit een balletje te slaan op een van de vele golfbanen die het land rijk is. En voor de vogelaars is het land een paradijs, Gambia kent ruim 500 verschillende vogelsoorten!

Naast de reguliere excursies heeft deze unieke bestemming nog zoveel meer te bieden. Creators of Live heeft door de jaren heen een groot en sterk netwerk opgebouwd. Zo maken wij het mogelijk direct bij te dragen aan een aantal stichtingen in de vorm van een teambuilding activiteit, zoals; assisteren bij de verzorging van schildpadden, bijdragen in de zorg of les geven, sporten en diverse activiteiten ondernemen met schoolkinderen.