Burgemeester Pabstlaan 10A5, 2131 XE Hoofddorp

EXPO in Dubai

De promotie van de Expo 2020 Dubai is sinds oktober van 2021 volledig van start gegaan. Het zou al in 2020 plaatsvinden, maar is uitgesteld vanwege het COVID-19 virus. Onze DMC-partner in de VAE, Gulf Circle Tours is aangesteld als Authorized Ticket Reseller van dit giga evenement. Het is een geweldige tentoonstelling met een groot aantal paviljoens van over de hele wereld. Gulf Circle Tours stelt met plezier op maat hospitality pakketten voor u samen om dit unieke event te bezoeken.

De Expo 2020 in Dubai is de 35e universele wereldtentoonstelling. Het grote festijn duurt tot 31 maart 2022. Voor de organisatie van de Expo 2020 hadden zich vijf steden kandidaat gesteld bij het Bureau International des Expositions. De kandidaten hadden ieder een eigen motto en verschillende begin en eind data voorgesteld. Uiteindelijk heeft Dubai dit mooie evenement binnengehaald met het motto ‘geesten verbinden, bouwen aan de toekomst’.

Het is de eerste in de Golfregio. Er worden 20 tot 25 miljoen zakelijke en particuliere bezoekers verwacht. Meer dan 200 landen en organisaties presenteren zich daar, waaronder Nederland. De Golfregio is een belangrijk gebied voor Nederland. Bedrijven uit ons land exporteren voor meer dan €11 miljard naar landen in dat deel van de wereld. In deze regio zitten grote investeerders, die ook in Nederland hun geld beleggen en daardoor onze economie helpen. Veel landen in de Golf werken ook op andere terreinen samen met Nederland. De Golfregio is om nog een reden zeer interessant. De landen in dat gebied zijn grootverbruikers van water en energie. Ze importeren het merendeel van het voedsel.

De grondstoffen waar zij rijk mee zijn geworden raken langzaamaan op. De manier waarop de Golfregio met water, voedsel en energie omgaat moet veranderen, vinden ze. Geld is daarvoor voldoende. Kennis en kunde vaak niet. Nederlandse bedrijven, wetenschappers en opleidingen beschikken daar wel over. Er liggen dus veel kansen voor Nederland in de Golfregio.

 

Related Posts